Notícies

  Dimecres, 17 de juny de 2020

Aquest dissabte, Arbeca acollirà el 'Liceu a la Fresca' amb la retransmissió de lòpera Carmen

L'activitat, que començarà a les 22 hores a la Plaça del Centro, es farà amb aforament limitat a 130 persones i és indispensable fer inscripció prèvia

Aquest dissabte, 20 de juny, Arbeca acollirà una nova edició de l'activitat 'Liceu a la Fresca' amb l'òpera Carmen. Enguany, a causa de la crisi sanitària a causa del Covid-19, serà una edició diferent, però es retransmetrà l'òpera 'Carmen' de Bizet en la producció de Bieito enregistrada al Liceu el 2010. La iniciativa, creada pel Gran Teatre del Liceu de Barcelona, "vol fer arribar l'òpera i la cultura a nous públics".

Les persones assistents a la retransmissió, que començarà a les 22 hores a la Plaça del Centro, "es comprometen a complir amb les mesures higièniques, de distàncies de seguretat i dur posades mascaretes a l'entrada, mitja part i sortida de l'acte. A més, hauran de seguir les indicacions de l'organització", ha informat l'ens. Per assistir a l'activitat, que es farà amb aforament limitat a 130 persones, és indispensable fer inscripció prèvia al telèfon 973160008.

L'entrada serà per el carrer Eral (el carrer del consultori) i s'assignarà el seient de forma individual i per grups de nuclis familiars, amb la corresponent distància de seguretat.

L'activitat també es va fer a les Borges en les edicions passades (foto: arxiu).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa