Notícies

  Dimecres, 17 de juny de 2020

Les Borges es prepara per celebrar una revetlla de Sant Joan diferent, adaptada a l'emergència sanitària

Les activitats, que començaran a les 19 hores, inclouen un espectacle infantil itinerant, l'arribada de la flama del Canigó, espectacle de pirotècnia, encesa de bengales als balcons i una sessió de dj pels carrers del municipi

Avui dimecres, 17 de juny, l'Ajuntament de les Borges Blanques ha presentat el programa d'activitats de la revetlla de Sant Joan 2020, una celebració que, segons la regidora de Cultura, Ariadna Salla, "serà el més ambiciosa possible que ens permet l'emergència sanitària però que, gràcies a la implicació i la imaginació de la Comissió de Festes, i a les noves tecnologies, estem convençuts que serà especial i divertida".

Les activitats començaran el dimarts, 23 de juny, a les 19 hores, amb l'espectacle de disco infantil itinerant a càrrec de la companyia Fadunito.com. A partir de les 20.15 hores, hi ha prevista l'arribada de la tradicional flama del Canigó, que enguany farà un recorregut per la població amb diverses entitats locals, i els municipis garriguencs que ho desitgin podran recollir-la allí. Tot seguit, a les 21 hores, es durà a terme la lectura del Manifest de la Flama 2020.

A les 23.30 hores, s'ha programat un petit espectacle de pirotècnia, a càrrec dels Diables Borjuts i dels Diables del Grup Recerca, des de dos punts molt visibles de la capital de les Garrigues. A la mateixa hora, "per a implicar encara més a les famílies borgenques", s'ha previst una encesa de bengales als balcons, que es podran recollir el dissabte, 20 de juny, a partir de les 18 hores: al Raval de Lleida (altura de les Cases Barates), av. Jaume I, Parc Josep Triquell, la plaça Europa, i Raval del Carme (altura dels Blocs del Carme). Igualment, el diumenge, 21 de juny, a partir de les 10 hores del matí, es podran recollir les bengales a l'av. Francesc Macià, c/Lluís Companys, plaça de les Escoles, c/Sant Pere (altura de l'antic CAP), plaça de la Capella i plaça de l'1 d'octubre.

A continuació, les borgenques i els borgencs podran gaudir de 'La Festa Sobre Rodes', amb la sessió del Dj Moncho pels carrers. Enguany, més enllà de la itinerància dels espectacles pels carrers de les Borges, totes aquestes actuacions es podran seguir en directe pel canal a Youtube de l'Ajuntament de les Borges Blanques

Recorreguts

Pel que fa al recorregut, tant l'espectacle infantil com la Festa Sobre Rodes, sortiran des del Raval de Lleida (a l'altura de la benzinera), seguiran per l'av. de les Garrigues, av. Jaume I, carrer Carrasco i Formiguera, Passeig del Terrall, av. de la Sardana, carrer Via Aurèlia, carrer Onze de Setembre, plaça d'Europa, Raval del Carme, carrer Ensenyança, i finalitzaran a la Placeta del Terrall.

Consulteu el cartell complet de la revetlla, clicant a l'enllaç

La Flama del Canigó 2019 a les Borges Blanques (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa