Notícies

  Dijous, 18 de juny de 2020

L'Agrupació Sardanista de les Borges organitza un concert a la fresca per celebrar el Dia Universal de la Sardana

Es farà aquest diumenge, 21 de juny, al pati de les escoles, a càrrec de la Cobla Maricel de Sitges, "de moment no podem ballar, però un concert de cobla també és bona ocasió per retrobar-nos amb tota la gent que els hi agrada la sardana"

Aquest diumenge, 21 de juny, a les 20 hores, al pati del Col.legi Joan XXIII de les Borges Blanques, l'Agrupació Sardanista de les Borges ha preparat el primer concert de sardanes d'ençà que va començar el confinament. A més, segons l'agrupació "és el primer concert a les Terres de Lleida", que serà a càrrec de la Cobla Maricel de Sitges i també per "celebrar el dia universal de la Sardana, que es farà amb totes les mesures necessàries, gràcies a les ganes de l'Agrupació, la col·laboració del col·legi i de l'Ajuntament".

Segons explica l'agrupació, "en tenim moltes ganes i estem molt il·lusionats, ja que fa dies que no escoltem sardanes en directe ni veiem tocar una cobla. A més, també volem donar suport a la cultura i que, a poc a poc, tot torni a la normalitat. De moment no podem ballar, però un concert de cobla també és bona ocasió per retrobar-nos amb tota la gent que els hi agrada la sardana".

Des de l'agrupació animen a anar-hi "serà un repertori molt bonic i esperem omplir totes les cadires que volem ficar".

 

 

Un dels concerts de les anteriors edicions de sardanes a la fresca (foto: arxiu).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa