Notícies

  Dimarts, 25 de març de 2014

Latorre i la parella Solans i Valero, del CTT Borges, guanyen els campionats universitari i de veterans, respectivament

Els torneigs es van disputar el cap de setmana del 22 i 23 de març

El Club Tennis Taula Borges continua assolint èxits en diverses categories, a més de l'equip de Superdivisió. Aquest passat cap de setmana, del 22 i 23 de març, es van disputar el Campionat de Catalunya Universitari de tennis de taula i el Campionat Provincial de Veterans, i en les dues competicions, jugadors del club borgenc van proclamar-se campions.

Pel que fa al campionat universitari, Jordi Latorre va guanyar-lo per segon any consecutiu. A la final, Latorre es va imposar per un contundent 3-0 a Sergi Molist. De fet, aquest resultat va ser l'habitual en tots els partits que van conduir Latorre a la victòria final, ja que només va variar en un dels enfrontaments, quan va cedir un set contra Marc Lanchón, a les semifinals.

D'altra banda, al Campionat Provincial de Veterans, que es va disputar a l'institut Maria Rúbies, de la Bordeta, i en què hi van competir 17 jugadors, en la modalitat  de dobles, la parella  Francesc Solans i Sergi Valero, jugadors del Borges, van guanyar el campionat al vèncer Antoni Piñol i Josep Garcia, de l'Alcarràs. En referència a les competicions individuals, el jugador del CTT Mollerussa, Manel Martínez, va proclamar-se campió en derrotar a la final al també jugador del club del Pla d'Urgell, Francesc Miró.

Jordi Latorre s'endú per segon any el Campionat Universitari de Catalunya (foto: CTT Borges).
Els guanyadors de dobles en el torneig de veterans (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa