Notícies

  Dimarts, 23 de juny de 2020

La comarca es prepara per celebrar una revetlla de Sant Joan diferent, adaptada a l'emergència sanitària

Després de finalitzar l'estat l'alarma, pobles com Arbeca, Juneda, Castelldans, Cervià, el Vilosell, Vinaixa, Tarrés i les Borges, entre altres, han preparat activitats com sopars populars, l'arribada de la flama del Canigó i encesa de la foguera

Avui dimarts, 23 de juny, diversos pobles de la comarca han preparat activitats per celebrar una revetlla de Sant Joan diferent degut a l'estat sanitari a causa del Covid-19. 

L'Albi

A partir de les 19.30 hores, es farà la revetlla de Sant Joan amb un concert amb el Trio Pep & Ma. Jose, arribada de la Flama del Canigó amb el Club Ciclista i lectura del manifest. També hi haurà coca de Sant Joan i cava per tothom al pati de les escoles. 

Arbeca

A partir de les 20.30 hores, Diada Nacional dels Països Catalans a la Plaça del Toll. 

Les Borges Blanques 

Tal com vam informar des d'aquesta emissora, a partir de les 19 hores, hi haurà disco infantil itinerant amb Fadunito.com, seguidament, l'rribada de la flama del canigó pels carrers, lectura del manifest i pregó. Tot seguit, festa sobre rodes pels carrers amb Dj. Moncho.

Castelldans 

A partir de les 20.30 hores, venda de coques per l'Associació de Joves 'Lo Portal'. A partrir de les 23.30 hores, música en directe amb @loopmusic. 

Cervià

A partir de les 19.30 hores, encesa de la foguera a la plaça on hi haurà coca i mistela per a tots els assistents.

Juneda 

A les 8 del vespre, entrega de la Flama del Canigó a càrrec dels Rojos de Junda per diferents itineraris. A les 21.30 hores, repartiment del sopar amb la Penya Ullà.

Tarrés

La revetlla se celebrarà, a partir de les 22 hores, a la zona esportiva.

Vinaixa 

A partir de les 20 hores, repartiment de coca per tothom. A mitjanit, focs artificials des de la piscina. Tot seguit, concert amb Banda Sonora i fi de festa amb After Disco Band. 

El Vilosell 

La revetlla es farà el dissabte, 27 de juny, amb un sopar a la Plaça Sant Sebastià i música amb Dj Fòssil. 

Una ballada de sardanes a la Plaça del Toll d'Arbeca (foto: Aj. Arbeca).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa