Notícies

  Dijous, 25 de juny de 2020

Dissabte al matí, les Borges acollirà el 'Mercat fora estocs'

Organitzat per l'Agrupació de Comerciants, s'hi podrà trobar diversos articles a preu rebaixat

Les Borges Blanques acollirà, durant el matí d'aquest pròxim dissabte, 27 de juny, el Mercat fora estocs, que s'afegirà a l'habitual mercat dels dissabtes, dos espais en què els visitants podran trobar una gran varietat de productes de qualitat i amb descomptes, en què s'espera que hi hagi al voltant d'una vintena de parades en total.

El Mercat fora estocs està organitzat per l'Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques i comptarà amb gairebé una desena d'establiments que s'ubicaran entre la plaça porxada, el carrer del Carme, i davant d'alguns dels establiments participants de la capital de les Garrigues. Entre els articles que podran trobar els compradors hi haurà complements i bijuteria, objectes per a la llar, jardineria, calçat, ferreteria i peces de roba d'adult i per a infants, entre altres.

Els comerciants obriran les parades a les 9.00 hores del matí i romandran oberts de forma ininterrompuda fins als voltants de les 13.30 hores, amb moltes ofertes especials i grans oportunitats.

La iniciativa coincidirà amb l'habitual mercat dels dissabtes (foto: arxiu).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa