Notícies

  Divendres, 26 de juny de 2020

La Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges reobre les seves portes havent implementat mesures de seguretat

El proper dilluns, 29 de juny, a les 18.30 hores, des de la biblioteca es durà a terme una sessió virtual amb l'escriptora Bel Olid

A partir d'avui divendres, 26 de juny, la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges Blanques està oberta per als usuaris seguint mesures de seguretat que han preparat amb el responsable de riscos i la brigada de l'Ajuntament de els Borges.

D'altra banda, el proper dilluns, 29 de juny, a les 18.30 hores, des de la biblioteca es durà a terme una sessió virtual amb l'escriptora Bel Olid, gràcies al programa Lletres en viu de la ILC, en què es comentarà el llibre 'Vents més salvatges'.

La majoria dels usuaris que llegeixen aquest llibre ho fan a partir de la plataforma gratuïta ebiblio, altres tenen la versió en paper. Pensant en tothom, la brigada ha habilitat, a la sala d'actes Maria Lois, 25 cadires amb la distància de dos metres per als lectors i lectores que no disposen de connexió a casa. A més, s'ha preparat una pantalla on els assistents podran veure la Bel Olid i parlar amb ella sobre el seu llibre de contes. 

S'han de mantenir les distàncies, rentar-se les mans i utilitzar mascareta (foto: Biblioteca).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa