Notícies

  Dimarts, 30 de juny de 2020

Obertes les inscripcions per a la 20a Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues

Al concurs, impulsat pel Consell Comarcal de les Garrigues, s'hi poden presentar fins a 10 companyies d'arreu de Catalunya

El Consell Comarcal de les Garrigues ha convocat la 20a Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues on hi poden participar 10 grups de teatre d'arreu dels Països Catalans. Les inscripcions, que es poden fer fins al 24 de juliol, s'han d'adreçar a l'ens i han de ser en català i de gènere còmic. 

Les representacions es faran en diferents pobles de la comarca, els dissabtes i diumenges, durant els mesos d'octubre i novembre, i tot els grups participants rebran 800 euros per les despeses de desplaçament i muntatge.

La mostra, iniciativa del Consell Comarcal de les Garrigues, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, l'Institut d'Estudis Ilerdencs i els ajuntaments dels municipis de la comarca, facilita l'oportunitat a les companyies de teatre còmic amateur d'arreu de Catalunya d'actuar i donar-se a conèixer davant el públic de la comarca.

Podeu consultar les bases del concurs i inscripcions clicant a l'enllaç.

Les representacions es faran en diferents pobles de la comarca durant els mesos de setembre, octubre i novembre (foto: Turisme Garrigues).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa