Notícies

  Dimarts, 30 de juny de 2020

Obert el concurs per dissenyar la portada del programa de Festa Major d'Arbeca

Els treballs es poden presentar fins al 10 de juliol, i el guanyador s'emportarà un cap de setmana rural per a dues persones

La Comissió de Festes de l'Ajuntament d'Arbeca ha convocat el concurs per escollir el disseny de la portada del programa de la Festa Major que enguany, a causa del covid-19, s'haurà d'adaptar a les noves circumstàncies com a la majoria de pobles garriguencs, i es redueix a tres dies, del 14 al 16 d'agost. 

Els treballs es poden presentar fins al 10 de juliol, i cada autor en podrà presentar dos, que hauran de ser inèdits i originals. Els treballs no podran anar signats i es presentaran amb un lema o pseudònims en un sobre tancat. Els treballs es presentaran a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores.

El veredicte es farà públic l'última setmana de juliol a través de la pàgina web de l'Ajuntament i les xarxes socials. El guanyador obtindrà com a premi una estança d'un cap de setmana rural amb encant per a dues persones, gentilesa d'Iler Travel, que se l'hi entregarà durant el pregó de Festa Major, el divendres, 14 d'agost. 

Si voleu consultar les bases o obtenir més informació, cliqueu a l'enllaç.

 

 

 

La Rut Morgades va ser la guanyadora de la portada de l'any passat (foto: Aj. Arbeca).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa