Notícies

  Dimecres, 1 de juliol de 2020

Comença la 18a edició de la Bibliocursa desconfinada de la Biblioteca de les Borges

Per a superar la Bibliocursa, que hi poden participar els joves de 9 a 12 anys, caldrà respondre unes preguntes molt fàcils, llegir vuit contes i un còmic

Avui dimecres, 1 de juliol, la biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges comença una nova cursa lectora de la Bibliocursa desconfinada, que enguany arriba a la 18a edició. En aquesta activitat, que vol fomentar la lectura durant l'estiu entre els joves de 9 a 12 anys, hi poden participar tots els infants que durant el 2019/2020 hagin fet qualsevol curs de tercer a sisè de primària.

Per a superar la Bibiocursa caldrà respondre unes preguntes molt fàcils, llegir vuit contes i un còmic. Enguany, i degut a la pandèmia, la secció infantil de la biblioteca està tancada, però el personal prepararà les lectures per a participar en dues bosses: a la primera hi trobareu el joc de preguntes, el carnet de concursant i quatre contes, i a la segona bossa hi trobareu quatre contes, un còmic i la carpeta de regal.

Tots els que superin la Bibliocursa, que tenen temps fins el 30 setembre 2020 per reunir les 10 enganxines, obtindran un obsequi i podran participar a la festa que farem del dilluns, 5 d'octubre, a les 19 hores. 

Nova normalitat

Pel que fa a la nova normalitat, des de la biblioteca expliquen que "els usuaris ja venen a llegir els diaris, hem reservat sis espais i sis butaques per a llegir diaris i revistes d'una hora màxim. També hi ha altres usuaris demanen cita per a fer internet i treball". 

La festa de la Bibliocursa d'una edició anterior (foto: Biblioteca Marquès d'Olivart).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa