Notícies

  Dimecres, 26 de març de 2014

El CEP Torregrossa, 3r classificat a la Copa d'Espanya de xous de patinatge artístic, amb patinadores i l'entrenadora de les Borges

Ara, les borgenques participaran amb l'equip a campionats a nivell europeu

El Club Esportiu Patí Torregrossa, amb tres patinadores i l'entrenadora de les Borges Blanques, ha quedat en tercera posició a la Copa Espanya de Xous, categoria grups petits, de patinatge artístic, que es va celebrar el cap de setmana del 22 i 23 de març a Vigo (Galícia). Amb el ball titulat "Per què no em mires? Sóc aquí!", les patinadores del CEP Torregrossa han executat una coreografia pràcticament impecable i un representació plena de sentiment que les ha dut a fer-se amb la tercera plaça i completar un podi format íntegrament per clubs catalans, juntament amb Hostalric i Ripollet.

L'equip, entrenat per l'Anna-Júlia Puy, inclou les borgenques Laia Garcia, Júlia Quintillà i Timea Narcea, d'edats compreses entre els 17 i els 20 anys.Tal i com han explicat les mateixes patinadores "la tercera plaça a la Copa d'Espanya és una reconeixement a una llarga temporada plena d'esforços, de treball i de moltes hores d'entrenament".

El CEP Torregrossa arribava al Campionat de Vigo després de classificar-se com a subcampiones al provincial de Lleida i de quedar en la desena posició al campionat de Catalunya. Ara, després d'aquesta magnífica classificació, les 12 patinadores que formen el grup opten a participar en campionats a nivell europeu que es disputaran a Rímini (Itàlia) i en què competiran les patinadores de la capital de les Garrigues.

L'equip després d'aconseguir la tercera plaça en els campionats (foto: CEP Torregrossa).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa