Notícies

  Dimecres, 8 de juliol de 2020

La sisena edició de la Ruta de la Tapa de les Borges, a punt

Hi participaran 11 establiments i tindrà lloc els dies 10 i 11, 17 i 18, 24 i 25 de juliol; per prevenció del Covid-19, enguany no se celebrarà l'habitual festa final

Les Borges Blanques organitza una nova edició de la Ruta de la Tapa aquest estiu. La iniciativa, que enguany arriba a la sisena edició, tindrà lloc els dies 10 i 11, 17 i 18, 24 i 25 de juliol i compta amb la participació d'11 establiments que oferiran, com a mínim, 22 tapes diferents.

Les persones participants podran degustar les tapes variades, a més d'una beguda, a un preu de 2,5 euros. El dia 30 de juliol, a les 17 hores, a l'Ajuntament de la capital garriguenca, es durà a terme un sorteig on es rifaran tres premis de 100 euros en vals per bescanviar als establiments adherits. A més a més, aquells que omplin el fulletó de la Ruta amb el segell de sis bars diferents se'ls regalarà una samarreta de la VI Ruta de la Tapa.

En aquesta ocasió hi prendran part el bar Memphis; el bar Mònico; el bar-restaurant La Pruna; el bar-restaurant Típic Kanandreu; el bar Sancho; la cafeteria Slàvia, la cerveseria O'Brothers; el Niu; lo Kiosc; Mil Feliz; i el restaurant Pandemònium.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha indicat que "més enllà de les mesures indispensables de prevenció de la pandèmia de la Covid-19, com són l'ús de la mascareta, el rentat sovintejat de mans amb gel hidroalcohòlic, i la distància interpersonal de com a mínim 1,5 metres, enguany hem decidit no dur a terme l'habitual festa final de la Ruta de la Tapa de les Borges al Terrall, per a evitar aglomeracions i possibles contagis".

La Ruta de la Tapa està organitzada per l'Ajuntament de les Borges Blanques, amb el patrocini d'Estrella Damm. 

Imatge d'una edició anterior de la Ruta de la Tapa de les Borges (foto: arxiu).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa