Notícies

  Divendres, 10 de juliol de 2020

La Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa, premiada per segon any consecutiu amb la medalla d'or als London International Olive Oil Competitions

L’oli Les Cabanes ha estat guardonat en la Quality Category

La Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa ha estat guardonada, per segon any consecutiu, amb la Medalla d'Or als London International Olive Oil Competitions 2020 en la Quality Category per la qualitat del seu oli Taste of Earth.

El concurs, celebrat del 18 al 20 de juny de 2020 a l'Hotel Hilton de Londres, vol posar en valor l'oli d'oliva verge extra d'elevada qualitat en tots els aspectes del seu àmbit d'ús i consum. Així, el concurs té la finalitat d'informar els productors d'oli, premsadors, elaboradors i minoristes de preservar i millorar la qualitat dels seus productes.

Amb aquest reconeixement, ja són 13 premis internacionals obtinguts durant els darrers tres anys i que posen en manifest la gran qualitat de l'oli Les Cabanes i la gran tasca dels socis i treballadors de la Cooperativa. Los Angeles, Japó, París, Xina, Nova York, Grècia i Londres són els racons on l'oli Les Cabanes ha estat guardonat, un oli internacionalment premiat.

El molí de la Cooperativa de Juncosa (foto: arxiu).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa