Notícies

  Dilluns, 20 de juliol de 2020

Les piscines de Castelldans acullen una nit de música a la fresca i bany nocturn per als més petits

L'Ajuntament, organitzador de l'acte, va insistir que "es mantinguessin les mesures de seguretat, l'ús de la mascareta sempre que no s'estigués consumint, neteja amb gel hidroalcohòlic a l'entrada i sortida i distància de seguretat"

El passat dissabte, 18 de juliol, el recinte del bar de les piscines de Castelldans va acollir una actuació musical amb el grup Walkin' Roots. El trio de Mollerussa va oferir el seu repertori que barreja estils de jazz, blues i soul, homenatjant artistes que formen part de les arrels de la música negra. Al mateix temps, els més petits van poder gaudir d'un bany nocturn a les piscines municipals.

L'Ajuntament, organitzador de l'acte, va insistir que "es mantinguessin en tot moment les mesures de seguretat, amb l'ús de la mascareta sempre que no s'estigués consumint, neteja amb gel hidroalcohòlic a l'entrada i sortida de la piscina i distància de seguretat entre les taules".

Segons l'Ajuntament, el grup, en finalitzar la seva actuació, van agrair a l'alcalde i a l'Ajuntament el suport a la cultura en aquests moments tan difícils en què veu el seu futur amb incertesa.

Assistents al concert a les piscines de Castelldans (foto: Aj. Castelldans).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa