Notícies

  Dilluns, 27 de juliol de 2020

La Granadella entrega la moneda local 'Granadeuros' per a la reactivació dels comerços i serveis locals afectats per la Covid-19

El disseny de la moneda és un homenatge al guitarrista Emili Pujol, nascut el 1886 a la Granadella, amb motiu del 40 aniversari de la seva mort

Des d'avui dilluns, 27 de juliol, i fins aquest divendres, 31 de juliol, l'Ajuntament de la Granadella farà entrega de la moneda local 'Granadeuros' a les dependències de la Biblioteca Emili Pujol. Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, l'objecte d'aquesta mesura és promoure la reactivació econòmica dels comerços i serveis oberts al municipi, on s'hi ha destinat 16.500 euros procedents del pressupost de festes.

D'aquesta manera, l'Ajuntament ha emès vals numerats, per import de 5 euros cadascun, per a ser bescanviats als comerços i serveis locals adherits que reben el nom de 'Granadeuros'. Així doncs, s'entregaran cinc 'Granadeuros', és a dir, vals per import de 25 euros a cada persona major de 18 anys empadronada al municipi. 

Els vals, que són acumulables i hauran de representar com a màxim el 50% de l'import de la compra o servei, seran vàlids per ser entregats als comerços i serveis locals fins al 30 de setembre d'enguany i cada comerç o servei adherit podrà bescanviar un màxim de 150 vals. Fins al moment, 24 comerços i serveis de la Granadella s'han adherit a la iniciativa i la llista dels quals està publicada al web municipal.

El disseny de la moneda local és un homenatge al guitarrista nascut el 1886 a la Granadella, Emili Pujol, ja que aquest any es el 40 aniversari de la seva mort. Per aquest motiu, al davant del val hi ha la figura d'Emili Pujol, i al darrera hi ha una imatge del campanar de l'església Santa Maria de Gràcia del municipi, coneguda també com la Catedral de les Garrigues.

La moneda té la figura d'Emili Pujol (foto: Aj. Granadella).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa