Notícies

  Dimarts, 28 de juliol de 2020

El CTT Borges comptarà la temporada que ve amb dos equips femenins

El primer, enquadrat al grup 3, disputarà la lliga de Primera, mentre que el segon, integrat per jugadores de base, jugarà a Segona provincial

El Club Tennis Taula Borges estrenarà dos equips íntegrament femenins la pròxima temporada ja que, segons informen, des de fa temporades, la directiva del club treballava amb la idea de competir en categories femenines.

El primer equip disputarà, per primera vegada a la història del club, la lliga de Primera femenina, la tercera lliga de l'Estat espanyol. El sistema de competició consisteix en sis concentracions al llarg de l'any en diferents seus. Les jugadores de les Borges Vinyet i Edna Solans formaran part de la plantilla d'aquest equip i el club està buscant algun reforç per jugar en aquesta categoria "amb garanties i obtenir uns bons resultats ja el primer any".

En el calendari provisional per la temporada vinent l'equip ha quedat enquadrat al grup 3 i els seus rivals seran equips de Catalunya.

El segon equip femení disputarà la lliga de Segona provincial. Estarà integrat per jugadores de base del club i serà el primer contacte amb les competicions federades, amb l'objectiu que les palistes adquireixin "un nivell de joc suficient per fer el salt a categories superiors".

Vinyet Solans serà una de les integrants del primer equip (foto: arxiu).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa