Notícies

  Dimarts, 28 de juliol de 2020

L'Ajuntament de les Borges celebra la sessió plenària ordinària de juliol

Tindrà lloc el dijous, 30 de juliol, a les 20 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament

Com cada darrer dijous dels mesos imparells, l'Ajuntament de les Borges celebra la sessió plenària ordinària corresponent. Com és habitual, podràs seguir en directe el desenvolupament de la sessió a través del 107.1 FM o, per internet, a radiolesborges.cat. D'altra banda, podràs recuperar el ple a través dels podcasts del portal web de Ràdio les Borges.

La sessió d'aquest dijous, 30 de juliol, començarà a les 20.00 hores i l'ordre del dia previst és el següent:

 1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior.
 2. Aprovació autorització despeses pluriennals.
 3. Aprovar l'expedient de contractractació, el PCAP i el PPT del contracte d'obra 'Construcció de l'Arxiu comarcal de les Garrigues a les Borges Blanques'.
 4. Aprovar definitivament el Pla de Millora Urbana d'ordenació de volums de la parcel.la situada al C/ Via de Tolouges, núm. 4 de les Borges Blanques.
 5. Aprovació inicial de la modificació de l'ordenança fiscal número 7 reguladora de la taxa per l'ocupació de vies i terrenys d'ús públic
 6. Donar compte de l'informe del PMP corresponent al 2t 2020.
 7. Donar compte de l'informe de morositat corresponent al 2n trimestre 2020.
 8. Aprovar la Moció de suport al Correllengua 2020. Presentada pel Grup Municipal Junts per les Borges Blanques.
 9. Moció de rebuig del plantejament que fa el Ministeri d'Hisenda a la FEMP proposant que els consistoris que tenen estalvis els hi prestin a l'Estat. Presentada pel Grup Municipal Junts per les Borges Blanques.
 10. Moció de suport al col·lectiu de Caçadors pel que fa a la nova llei 5/2020. Presentada pel Grup Municipal Junts per les Borges Blanques.
 11. Moció de denúncia de l'espionatge polític i demanar aclariment dels fets del 'Catalangate'. Presentada pel Grup Municipal Borges per la República.
 12. Moció per ratificar el posicionament en contra de la monarquia espanyola. Presentada pel Grup Municipal Borges per la República.
 13. Moció per ratificar el posicionament en contra de la pròrroga o ampliació de les concessions de les autopistes AP-2 i AP-7. Presentada pel Grup Municipal Borges per la República.
 14. Informe de les gestions dutes a terme pels regidors/es.
 15. Donar compte dels decrets dictats per l'Alcaldia.
 16. Precs i preguntes.
Imatge d'arxiu del ple de l'Ajuntament de les Borges Blanques.

  Pujar

 • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa