Notícies

  Dimecres, 29 de juliol de 2020

L'ASISA Borges Vall ja coneix els rivals de la pròxima temporada

En el sorteig de grups de superdivisió, que enguany estarà composta per dos grups de set equips, els rivals de l'equip borgenc seran dos equips de Madrid, dos d'Andalusia i dos de Galícia

Avui dimecres, la RFETM (Real Federación Española de Tenis de Mesa) ha publicat la composició de les lligues de la temporada vinent 2020/21. D'aquesta manera, la pròxima temporada la lliga de superdivisió estarà composta per dos grups de set equips, "aquesta composició és a causa de l'augment d'equips de superdivisió a causa de l'aturada de les lligues per la Covid-19".

Així doncs, amb el nou sistema de competició, els tres primers equips de cada grup disputaran un play-off pel títol. En el sorteig de grups, els rivals de l'equip borgenc seran dos equips de Madrid, el Sant Sebastian de los Reyes i Leganés, dos d'Andalusia, Hispalis i Huétor Vega, i dos de Galicia, el Pontevedra i Arteal.

L'equip de l'ASISA Borges Vall, format pels catalans Marc Duran, Joan Masip i Albert Vilardell "intentaran aconseguir una bona posició de cara al play-off". El calendari de partits serà publicat per la federació Espanyola a finals d'agost.

L'equip de l'ASISA Borges Vall està format pels catalans Marc Duran, Joan Masip i Albert Vilardell (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa