Notícies

  Dimarts, 25 d'agost de 2020

Juneda i l'Albagés suspenen els actes de Festa Major

Pel que fa a l'Albagés, "les activitats seran reprogramades en festius i caps de setmana durant la resta de l'any, esperant que la situació millori"

Tal com hem explicat des d'aquesta emissora, les Borges ha decidit posposar els actes de Festa Major a causa de les recomanacions i limitacions que van publicar ahir des del Departament de Salut. D'aquesta manera, de moment, els municipis de Juneda i l'Albagés també han decidit cancel·lar les seves festes majors previstes per aquest cap de setmana.

Juneda

Ahir al vespre, a través de les seves xarxes socials, l'ajuntament de Juneda va emetre un comunicat on explicava el perquè d'aquesta decisió.

"L'Ajuntament de Juneda, dins del context de pandèmia de la Covid-19 en què estem immersos, ja va modificar la seva programació de la Festa Major per aquest any 2020. Es va canviar l'estructura de la Festa Major per tal d'adequar-la a les mesures de prevenció i distanciament social que es dictaven des dels organismes competents. Per aquest motiu, es va programar actes al carrer que ens permetien disseminar els assistents i a la vegada, i molt important, donar vida als establiments oberts al públic del nostre municipi. Recordem que aquests van romandre tancats durant tres mesos i que continuen essent uns dels més damnificats.

L'Ajuntament de Juneda forma part de l'Administració Pública i per aquest motiu ha de complir i respectar les directrius marcades per les administracions superiors. Davant la roda de premsa realitzada ahir dilluns, 24 d'agost de 2020, per part de la Generalitat de Catalunya i la resolució en DOGC en referència a la restricció de la socialització que ens proposa el President de la Generalitat durant les pròximes tres setmanes, hem hagut de prendre a contracor però amb plena responsabilitat la següent decisió:

Totes les activitats programades de la Festa Major de Juneda 2020 i de preludis restants queden cancel·lades a conseqüència de les mesures proposades per la Generalitat de Catalunya a conseqüència de la situació actual de la pandèmia del Covid-19.

IMPORTANT: La suspensió de la programació no afecta a l'obertura dels bars ni al serveis de restauració que ofereixen".

L'Albagés

L'Albagés també va utilitzar les seves xarxes socials per comunicar que la Festa Major es posposava fins a nova data.

"Davant la roda de premsa realitzada ahir dilluns, 24 d'agost, per part de la Generalitat de Catalunya, i la resolució DOGC en referència a la restricció de socialització que proposa el President de la Generalitat de Catalunya durant les properes tres setmanes, l'equip de govern de l'ajuntament de l'Albagés ha pres la decisió de posposar les activitats programades per la Festa Major.

L'ajuntament de l'Albagés i la Comissió de Festes, així com el personal de restauració, havíem fet l'esforç d'adaptar les activitats per establir un protocol que garantís la seguretat dels nostres veïns i veïnes en tots els actes programats.

La situació de les últimes hores ens obliga a fer un acte de responsabilitat, pensant en la salut i el bé comú del nostre poble.
Les activitats seran reprogramades en festius i caps de setmana durant la resta de l'any, tot esperant que la situació millori. Us anirem informant de totes les novetats.

Novament us demanem que sigueu responsables, i feu l'esforç de portar mascareta, respectar distàncies i evitar contactes innecessaris. Lamentem profundament aquest fet, però pensem que vindran temps millors, per poder gaudir, trobar-nos i celebrar-ho. La suspensió de la programació de la Festa Major no afecta l'obertura dels bars i la restauració".

 

 

Concert a la pista del Parc Alegria durant la Festa Major de l'any passat a Juneda (foto: Aj. Juneda).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa