Notícies

  Dijous, 3 de setembre de 2020

La fira Ponent FEST passa per l'Espluga Calba

La fira, que es farà el 10 de setembre a l'Espluga Calba, acollirà la presentació de Ponent Coopera i de Mengem Garrigues, un maridatge i una acció creativa, entre altres

El pròxim dijous, 10 de setembre, la Cooperativa John Fil de l'Espluga Calba acull una de les activitats de La Ponent FEST, Fira d'Economia Social i Transformadora de Ponent, organitzada per Ponent Coopera.

La Fira, que es farà de 19 a 21 hores, és un espai de trobada "per mostrar a la societat tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la nostra vida quotidiana a través de l'economia social i solidària (ESS): habitatge, alimentació, oci, educació, comunicació, tecnologia, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, formació i educació i tecnologia, entre altres".

Durant la Ponent FEST de les Garrigues es farà la presentació de Ponent Coopera, la Ponent FEST i dels valors de l'economia social i solidària. També es farà la presentació de Mengem Garrigues, una xarxa de productores de les Garrigues, un maridatge amb els productes de Cooperativa Tres Cadires i de la Lleteria Les Obagues-Talma i una acció creativa amb Artiludic Coop.

Per a més informació i inscripcions a la jornada, cliqueu a l'enllaç.

 

La fira és farà a la Cooperativa John Fil de l'Espluga Calba (foto: Ponent Coopera).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa