Notícies

  Dimarts, 15 de setembre de 2020

La 10a Mostra Internacional de cinema etnogràfic 2020, dedicada a l'ofici de corder, al centre de les pintures rupestres del Cogul

Organitzat pel Centre d'Estudis de les Garrigues i l'Ajuntament del Cogul, tindrà lloc el 18 de setembre al vespre; les reserves es poden fer al telèfon 672445990.

El proper divendres, 18 de setembre, a les 19.30 hores, el centre de visitants del conjunt rupestre de la Roca dels Moros (camí del Cogul a l'Albagés) acollirà la 10a Mostra Internacional de cinema etnogràfic 2020, amb els Països com a país convidat de l'edició. En aquesta mostra s'oferirà un recull de curtmetratges sobre l'ofici del corder.

A les 19.30 hores, es projectarà 'A lost craft', un breu documental sobre Herber de Keizer, un dels últims corders artesanals dels Països Baixos. Després es visualitzarà el documental 'La indústria cordera al Bages', que descriu el procés de fabricació d'una corda i hi apareix un dels últims corders tradicionals de Catalunya.

L'acte està organitzat pel Centre d'Estudis de les Garrigues i l'Ajuntament del Cogul, i les reserves per assistir-hi s'han de fer al telèfon 672 445 990.

El conjunt rupestre de la Roca dels Moros del Cogul.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa