Notícies

  Divendres, 18 de setembre de 2020

El 25 de setembre, nova jornada en el marc del 'Fòrum Verge Extra: oli i territori'

La jornada, que serà en línia, té com a objectiu donar eines per a la nova comercialització de l'oli d'oliva verge extra a causa de la nova realitat sorgida de la pandèmia de la Covid-19

El pròxim divendres, 25 de setembre, diversos ajuntaments i associacions lleidatanes, on també s'inclou l'escola Agrària de les Borges, han organitzat una nova jornada en el marc del 'Fòrum Verge Extra: oli i territori'. La jornada, que serà en línia, té com a objectiu donar eines per a la nova comercialització de l'oli d'oliva verge extra que, a causa de la nova realitat sorgida de la pandèmia de la Covid-19, s'ha de fer "una revisió dels nostres canals de comercialització, amb especial en relació a la venda on-line i la incorporació de nous valors afegits que ens permetin diferenciar-nos i superar la competència".

El programa previst de la jornada és el següent:

  • 11h: Benvinguda a càrrec de Carmel Mòdol, Director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries.
  • 11.10h: Presentació del projecte POCTEFA TRANSGROWTH, a càrrec d'Anna Castellví Méndez, Responsable d'Assessorament Tècnic de la Sub-direcció General d'Indústries i Qualitat Agroalimentària del DARP.
  • 11.20h: La venda directa, els canals curts i la noció de comerç de proximitat, a càrrec de Joan Morales, director de Descobrir.
  • 11.50h: Oli d'Oliva Verge Extra i nous hàbits de consum, a càrrec de Toni Massanés, director de la Fundació Alicia.
  • 12.10h: Els valors i el posicionament comercial de l'Oli d'Oliva Verge Extra, a càrrec del Dr. Manuel Parras, catedràtic en comercialització i investigació de mercats de l'oli d'oliva de la Universitat de Jaén.
  • 12.30h: Fòrum amb lliure intervenció de les persones assistents.
  • 13h: Cloenda a càrrec de Mario Urrea, president de la Comunitat de Municipis del Segrià Sec.

Tots els interessats poden fer la inscripció clicant a l'enllaç.

La jornada començarà a les 11 hores i serà en línia (foto: Escola Agrària Borges Blanques).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa