Notícies

  Divendres, 18 de setembre de 2020

La Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges acollirà una xerrada sobre l'escriptor Josep Carner per commemorar els cinquanta anys de la seva mort

La xerrada, que es farà el 21 de setembre a les 19 hores, serà a càrrec de Jordi Cornudella, tindrà un aforament limitat i també es podrà seguir en línia

El pròxim dilluns, 21 de setembre, la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges ha preparat la xerrada 'Josep Carner i els seus temps', a càrrec de Jordi Cornudella, per commemorar els 50 anys de la seva mort.

La xerrada, que començarà a les 19 hores a la Sala Maria Lois, tindrà un aforament limitat i cal reservar al telèfon 973142418. Les persones que no hi puguin assistir, tenen la possibilitat de seguir-la on-line i també s'han d'apuntar a la biblioteca per rebre l'enllaç.

Carner va ser una figura cabdal de la literatura catalana del segle XX així com un renovador de la poesia, la llengua i la prosa. Els actes de l'Any Carner durant el 2020 es coordinen amb el projecte 'Música i exili' amb accions destinades a divulgar el llegat cultural, cívic i social de persones que van patir l'exili com el mateix escriptor.

Enguany es commemora els 50 anys de la mort de l'escriptor Josep Carner.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa