Notícies

  Dimecres, 30 de setembre de 2020

Les Borges, Cervià i Juneda participen en una nova edició de la campanya 'Barris antics, compra i guanya'

Tots els qui comprin en els comerços adherits durant l'octubre podran guanyar experiències com visites guiades, gastronomia, espectacles, esports i nits d'hotel, entre altres

Durant tot el mes d'octubre se celebrarà la 10a edició de la campanya 'Barris antics, compra i guanya', organitzada per la Xarxa de barris antics amb projectes. La campanya, on participen 31 ajuntaments catalans, vol donar suport al petit comerç i de promoció territorial i enguany, a causa de la Covid-19, s'ha traslladat a la tardor "com cada any estava prevista pel mes de juny, però els ajuntaments organitzadors han decidit celebrar-la a l'octubre per garantir la participació de tota mena de comerç i serveis un cop superades les diferents fases de desescalada per la Covid-19".

Pel que fa a les Garrigues, hi participen els municipis de les Borges, Juneda i Cervià, i tots els qui comprin en els comerços adherits podran guanyar experiències, en els municipis participants, com visites guiades, gastronomia, espectacles, esports i nits d'hotel, entre altres.

Si voleu consultar més informació sobre la campanya, cliqueu a l'enllaç.

 

 

Una compradora dels comerços borgencs participant en el sorteig de la campanya Barris Antics d'una edició passada (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa