Notícies

  Dijous, 3 d'abril de 2014

Les Borges tindrà un parc infantil dissenyat per Pilarín Bayés

Les noves instal·lacions s'ubicaran al Terrall

A partir del proper 10 d'abril les Borges serà la primera població lleidatana que comptarà amb un parc infantil amb il·lustracions de la ninotaire Pilarín Bayés.

La nova atracció per als més petits està inspirada en el conte del Patufet i es col·locarà als jardins del Terrall, de manera que permetrà "descongestionar l'actual parc infantil, a vegades massificat, sobretot de cara al bon temps", ha explicat la regidora de Governació, Núria Palau.

L'acte inaugural, que inclourà un esmorzar, tindrà lloc de 10.00 a 12.00 del matí i comptarà amb la presència dels alumnes d'entre 3 i 6 anys dels centres educatius de les Borges.

Actualment s'està duent a terme la instal·lació dels jocs del parc temàtic d'en Patufet, que s'ubicarà a la part del darrera de la premsa de l'oli, just al costat de l'altre parc infantil.

La nova zona infantil inclourà un tobogan, un balancí, dues molles, una caseta i un gronxador amb imatges relacionades amb el Patufet, a més d'un panell explicatiu amb el conte, i forma part d'una sèrie limitada de 50 parcs infantils sobre el conte d'en Patufet amb il·lustracions de l'artista de Vic.

Imatge del lloc on estarà ubicat el nou parc infantil (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa