Notícies

  Divendres, 9 d'octubre de 2020

Obert el concurs per dissenyar la portada del programa de Fira de Santa Caterina d'Arbeca

Els treballs es poden presentar fins al 20 d'octubre, i el guanyador s'emportarà un vol amb avioneta per Arbeca i el seu terme

La Regidories de Promoció Econòmica, Cultura i Festes de l'Ajuntament d'Arbeca ha convocat el concurs per escollir el disseny de la portada del programa de la Fira de Santa Caterina que enguany, a causa del covid-19, s'haurà d'adaptar a les noves circumstàncies i està prevista que se celebri del 20 al 22 de novembre.

Els treballs es poden presentar fins al 20 d'octubre i hi poden participar totes les persones majors de 12 anys. El tema és lliure, però es valoraran els que, preferentment, tinguin relació amb Arbeca i la seva fira. Els dibuixos hauran de presentar-se originals, en mida A4, a color i orientació vertical. Per presentar-los, el treballs no han d'anar signats i aniran acompanyats d'un sobre amb el títol o lema, a la part exterior, i les dades de l'autor (nom, adreça i telèfon) a l'interior. 

Hi haurà una categoria amb un únic premi que consistirà en un vol amb avioneta per Arbeca i el seu terme i un lot d'olis locals d'oliva verge extra. D'aquesta manera, l'obra guanyadora es publicarà a la portada del programa de la Fira de Santa Caterina d'aquest any 2020 i quedarà en propietat de l'Ajuntament d'Arbeca. El divendres 13 de novembre, durant l'acte de presentació del programa de la Fira de Santa Caterina, es farà pública l'obra guanyadora i l'entrega del premi.

Els treballs originals s'han de lliurar a l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana o a la Biblioteca Municipal L'Atlàntida fins al 20 d'octubre de 2020.

Si voleu consultar les bases o obtenir més informació, cliqueu a l'enllaç.

 

El cartell de la convocatòria del concurs (foto: Aj. Arbeca).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa