Notícies

  Dimecres, 14 d'octubre de 2020

Habiliten un formulari per inscriure's al cribratge massiu del proper dissabte a les Borges

En cas d'haver-hi llista d'espera, es durà a terme un segon cribratge l'endemà diumenge, i en una segona fase, es farà a alumnes i professorat

Tal com ja informàvem des de Ràdio les Borges, el Comité d'Emergències municipal per a prevenir possibles contagis de la Covid-19 a les Borges Blanques ha decidit clausurar els parcs infantils i tots els equipaments municipals durant 15 dies, donada la situació crítica generada per l'augment de casos de contagi detectats a la capital garriguenca aquests darrers dies. Les mesures, que es podrien allargar si així ho indiquen les autoritats sanitàries, inclouen també un cribratge massiu a la població aquest dissabte, 17 d'octubre, previst inicialment per a unes 675 persones.

Segons ha exposat la regidora de Salut, Ariadna Salla, els interessats en inscriure's a les proves s'hauran de registrar prèviament a través d'aquest formulari disponible a la pàgina web municipal, o trucar per telèfon al 682391215, i hi tindran preferència les persones familiars directes i convivents amb infants i adolescents en edat escolar; les persones vinculades a activitats industrials, i les que siguin familiars de persones usuàries i treballadores de la residència de gent gran de la població. Les proves es duran a terme al Pavelló de l'Oli entre les 9.30 i les 13 hores, i entre les 15 i les 19 hores, amb una mitjana de 80 aproximadament cada hora, però, segons ha informat el Departament de Salut, en cas d'haver-hi llista d'espera, es durà a terme un segon cribratge l'endemà diumenge. Serà en una segona fase quan es durà a terme el cribratge a alumnes i professorat.

D'altra banda, el CAP de les Borges informa que us informem que el divendres, 16 d'octubre, a la tarda, l'equip de mostres farà les proves PCR als grups escolars confinats de l'Institut Josep Vallverdú i del Col·legi Mare de Déu de Montserrat i també dels equips de futbol. Des del centre sanitari indiquen que totes aquestes persones han de seguir mantenint-se en quarentena a l'espera que se'ls comuniqui l'hora i el lloc de les proves.

El cribratge que es va fer a Borges a treballadors de la residència geriàtrica.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa