Notícies

  Dimecres, 14 d'octubre de 2020

Arbeca, les Borges, Juneda i l'Albagés se sumen a la cursa En Marxa de l'AECC Lleida

Del 25 al 31 d'octubre, els participants podran sortir a caminar, córrer o en bicicleta amb el dorsal de l'AECC Lleida

Davant les mesures adoptades a conseqüència de la Covid-19, l'AECC (Catalunya contra el Càncer) de Lleida i més de 15 juntes locals de l'Associació celebren, del 25 al 31 d'octubre, la cursa En Marxa d'aquest any, que es farà amb un nou format més lliure. D'aquesta manera, tots els inscrits podran sortir a caminar, córrer o en bicicleta quan vulguin dins d'aquests dies. Pel que fa a les Garrigues, els pobles que s'han sumat a la iniciativa són Arbeca, les Borges, Juneda i l'Albagés. 

L'objectiu principal d'aquesta edició és "evitar aglomeracions i poder mantenir les mesures de seguretat en tot moment". A més, també "pretén ser un moviment social que es realitza per: protegir a les persones amb càncer enfront del coronavirus animant-los a quedar-se a casa, recaptar fons per a continuar fent front a la malaltia i afavorir els hàbits de vida saludables a partir de l'exercici físic".

A cada recorregut dels diferents municipis participants hi haurà una pancarta on es podrà escriure un missatge de suport als pacients de càncer i familiars i també per a fer-se una foto amb el dorsal i pujar-la a les xarxes socials. Aquesta foto donarà accés a un concurs on hi haurà diferents premis.

Els diners recaptats seran destinats íntegrament a donar continuïtat a la gratuïtat de les prestacions i serveis que ofereix l'AECC Lleida a pacients de càncer i familiars, que van des d'atenció psicològica, atenció social, orientació medico sanitària, servei de voluntariat i fisioteràpia, tallers d'autocures, accions formatives, orientació i suport i recerca, a les diferents activitats i conferències de prevenció del càncer i foment d'hàbits saludables.

La cursa En Marxa de l'AECC Lleida es farà del 25 al 31 d'octubre (foto: AECC Lleida).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa