Notícies

  Dijous, 15 d'octubre de 2020

La tercera edició de la Trail Santa Caterina d'Arbeca guanyadora del premi Petjada Verda

Han optat al premi un total de 52 curses d'arreu de Catalunya, i la cursa arbequina va destacar per "l'ús de roba reciclada per a marcar el circuit, la bossa del corredor feta a partir de samarretes tècniques i els porrons per beure"

Aquest dimarts, 13 d'octubre, l'organització ecologista Petjada Verda va anunciar que la Trail Running Santa Caterina d'Arbeca va ser la cursa més sostenible del seu concurs Petjada Verda. En total, van optar al premi un total de 52 curses d'arreu de Catalunya, i la cursa arbequina, organitzada pel Club Ciclista d'Arbeca, va destacar per "l'ús de roba reciclada per a marcar el circuit, la bossa del corredor feta a partir de samarretes tècniques i la utilització de porrons per servir el beure".

Tal com vam informar des d'aquesta emissora, la trail es va celebrar durant el novembre de l'any passat durant la celebració de la Fira de Sant Caterina. Els participants, que poden escollir entre dos recorreguts, la podien completar caminant o corrent. Ambdós recorreguts passaven per territori garriguenc, amb cabanes de volta, masos, pedreres i camps d'olivers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Participants en la segona edició de la trail (foto: CC Arbeca).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa