Notícies

  Dimarts, 3 de novembre de 2020

L'Associació Obrint Portes guanya el Premi L'OESST 2020 de Ponent Coopera

El projecte guanyador, que rebrà un premi valorat en 3.000 € més una oferta formativa i d'acompanyament, vol rehabilitar habitatges en desús mitjançant la masoveria urbana per destinar-los a habitatges de lloguer assequible

Tal com vam informar des d'aquesta emissora, Ponent Coopera, "amb l'objectiu de donar suport a les iniciatives d'economia social i solidària en el marc de la crisi sanitària i econòmica", va convocar per primer cop L'OEST 2020, Premi Ponent Coopera a la millor iniciativa cooperativista de Ponent.

La guanyadora d'aquesta primera edició, on s'hi han presentat un total de cinc entitats, ha estat l'associació Obrint Portes per l'Habitatge Social, que té com a finalitat la rehabilitació d'habitatges en desús per tal de destinar-los a persones amb dificultats d'accés a l'habitatge a un preu inferior al de mercat. D'aquesta manera, i proposant alternatives com la masoveria urbana, l'associació "pretén ampliar el parc d'habitatge de lloguer assequible". L'entitat guanyadora rebrà un premi valorat en 3.000 euros més una oferta formativa i d'acompanyament per a la constitució de la cooperativa.

A més d'això, el jurat també ha decidit premiar amb un accèssit, que consta d'un ajut econòmic de 1.500 euros, al projecte Bar Centro de Maldà (Urgell) "com a reconeixement per la important tasca que estan realitzant en el món rural". 

Integrants de l'Associació Obrint Portes, guanyadora del Premi L'OESST 2020 de Ponent Coopera (foto: Ponent Coopera).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa