Notícies

  Dimarts, 17 de novembre de 2020

L'AECC-Catalunya contra el Càncer organitza la campanya digital solidària 'All Together Week'

Fins al 26 de novembre, s'oferiran xerrades, espectacles i activitats que ajudaran a conèixer els serveis gratuïts de l'associació i a recaptar fons per a la recerca oncològica i ajudes als pacients i familiars

Des d'avui, i fins al 26 de novembre, l'Associació de Catalunya contra el Càncer (AECC) ha organitzat l''All Together Week', una "campanya digital amb diverses activitats gratuïtes a càrrec de reconeguts experts i influencers del moment sobre quatre àmbits: nutrició, esport, cultura i lifestyle". A més, durant aquests dies es duran a terme diferents sortejos i una subhasta benèfica amb més de 20 experiències i objectes.

D'aquesta manera, l'associació ha preparat diversos espectacles, xerrades, tallers i activitats que es podran seguir a través de les xarxes socials a Instagram, Twitter i Facebook i al canal de YouTube de l'AECC a càrrec d'experts i reconeguts com els músics Joan Manel Serrat, Ramon Mirabet i Suu, els esportistes Laia Palau i Pol Espargaró, els cuiners Carme Ruscalleda i els germans Torres i Carles Gaig, l'actor Bruno Oro, a més d'oferir espectacles per als més petits amb El Pot Petit, Viu el Teatre i El Petit Dalí. Pel que fa a la demarcació de Lleida, hi col·laboren el Restaurant Ca l'Amador, Mariví Chacón, Lo Postureig Lleida, i l'actiu Aida Flix.

Durant la campanya, i fins al 26 de novembre, hi haurà una subhasta benèfica "on es licitaran experiències úniques i objectes amb un valor especial donades per persones reconegudes". Segons l'associació, mentre l'All Together Week se celebri, "totes les persones interessades tindran l'opció de fer donacions a l'AECC-Catalunya contra el Càncer per col·laborar en la lluita contra aquesta malaltia". D'aquesta manera, "tots els diners recaptats es destinaran íntegrament a ajudes per a pacients de càncer i les seves famílies, a més de finançar projectes de recerca oncològica".

Si voleu consultar el calendari d'activitats, cliqueu a l'enllaç.

La campanya digital solidària 'All Together Week' s'allargarà fins al 26 de novembre (foto: AECC Lleida).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa