Notícies

  Dimarts, 8 d'abril de 2014

El Consell de les Garrigues engega un programa per fomentar la contractació de joves a diverses empreses

"Fem ocupació per a joves", és un programa que facilita a les empreses contractar joves de 18 a 30 anys

El Consell Comarcal de les Garrigues ha engegat un nou programa anomenat "Fem ocupació per a joves", un programa que permet a les empreses contractar joves de 18 a 30 anys amb condicions força avantatjoses i que està cofinançat pel Fons Social Europeu i el Servei d'Ocupació de Catalunya.

Aquest projecte ofereix:

-Contractes de 6 mesos amb subvenció del SMI (645,30€/mensuals) per jornada complerta o la part proporcional en funció de la jornada realitzada.

-Formació als joves de 150 hores, adaptada al lloc de treball.

-Subvenció compatible amb les bonificacions a la Seguretat Social.

-Assessorament individualitzat en la contractació.

-Les empreses poden escollir el jove a contractar, sempre i quan compleixi els requisits (18 a 30 anys, amb mínim ESO i sense experiència en el sector de l'hostaleria/comerç però amb experiència en altres sectors).

Actualment, segons ha explicat Clara Piqué, tècnica d'Orientació i Inserció Laboral del Consell Comarcal de les Garrigues, "s'està fent una recerca d'empreses del sector del comerç i de l'hostaleria que vulguin acollir-se al programa i abans del setembre s'hauria d'haver trobat diverses empreses que hi volguessin participar".

Per a més informació, podeu adreçar-vos al telèfon 973142658 o a la direcció de correu electrònic orientaciojove(ELIMINAR)@garrigues.cat

El programa està cofinançat pel Fons Social Europeu i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa