Notícies

  Dimecres, 18 de novembre de 2020

"Èxit de participació" en la Fira de l'oli 'La Primera Premsada' de la Granadella en la seva edició virtual a causa de la Covid-19

Segons els organitzadors, el programa interactiu va rebre 2.500 clics de consulta, els vídeos 3.200 visualitzacions i els sortejos 1.200 participacions

Tal com vam informar des d'aquesta emissora, del 12 a 15 de novembre, la Granadella va celebrar la sisena edició de la Fira de l'Oli 'La Primera premsada' que enguany, a causa de la Covid-19, es va fer de manera virtual. 

Segons l'organització, "les dades digitals han superat les expectatives, ja que el programa interactiu de l'esdeveniment editat en format PDF ha rebut 2.500 clics per a consultes, els vídeos publicats han tingut 3.200 visualitzacions i hi ha hagut 1.200 participacions en els sortejos realitzats durant els quatre dies de la fira".

D'altra banda, referent a la participació en les activitats en directe, "la fira també han comptat amb nombrosa participació". D'aquesta manera, els organitzadors destaquen que el tast d'oli virtual realitzat pel membre de Panell de Tast d'olis de Catalunya, Josep Mª Audí, "va tenir assistents d'Àustria i Suïssa, i que la vídeo recepta a través d'Instagram live de Teresa Sanfeliu, concursat de Masterchef 8, hi van intervenir en directe tres concursants de Masterchef". Sanfeliu, a banda d'apadrinar l'oli nou, va explicar la recepta de com elaborar un culant de xocolata amb oli d'oliva verge extra de la nova collita, i Audí va rebre, de manera virtual, el premi 'Primera Premsada 2020' "pel seu treball en la divulgació de la cultura de l'oli tant des del Cicle d'olis i vins de l'INS Josep Vallverdú de les Borges Blanques com per la seva labor de dinamitzador del Club de tast d'olis del Centre de la Cultura de l'oli de Catalunya".

Josep Mª Audí amb el premi 'Primera Premsada 2020' (foto: Aj. de la Granadella).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa