Notícies

  Dimecres, 25 de novembre de 2020

L'Ajuntament de les Borges celebra la sessió plenària ordinària de novembre

Tindrà lloc el dijous, 26 de novembre, a les 20 hores, i admet participació a distància.

Com cada darrer dijous dels mesos imparells, l'Ajuntament de les Borges celebra la sessió plenària ordinària corresponent. La sesió admet participació a distància, i es podrà recuperar l'àudio del ple a través dels podcasts del portal web de Ràdio les Borges.

La sessió d'aquest dijous, 26 de novembre, començarà a les 20.00 hores i l'ordre del dia previst és el següent:

 1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior.
 2. Aprovació de la declaració d'especial interès o utilitat municipal de determinades entitats de caràcter privat.
 3. Disposicions Normatives (Aprovació, Modificació o Derogació). Aprovació inicial DUPROCIM. Document Únic de Protecció Civil Municipal.
 4. Proposta de Resolució presentada per Borges per la República sobre l'estudi de creació d'una taxa per la utilització privativa especial del sòl, subsòl o vol, de domini públic municipal, per part d'empreses subministradores de serveis com (electricitat, gas, aigua i hidrocarburs).
 5. Proposta de Resolució presentada per Borges per la República per la restitució immediata del Camí ral de Lleida a Tarragona, entre els termes de les Borges i l'Albi.
 6. Proposta de Resolució presentada per Borges per la República per incorporar la línia Lleida-Montblanc al Pla de Rodalies de Lleida i demanar l'increment i millora de les freqüències horàries.
 7. Moció presentada per Borges per la República per a unes Borges Blanques amb una oferta comercial equilibrada.
 8. Moció presentada per Borges per la República per pintar murals a diverses parets de la ciutat.
 9. Informe de les gestions dutes a terme pels regidors/es.
 10. Donar compte dels decrets dictats per l'alcaldia.
 11. Precs i preguntes.

En aquest ple, Borges per la República, a més de decidir per votació popular algunes de les mocions que hi presenta, ha convidat tothom qui ho desitgi a fer-los arribar dubtes i preguntes per traslladar-los al ple municipal. Per la seva part, des de l'equip de govern s'ha habilitat un enllaç perquè qui vulgui participar al ple ho pugui fer, amb inscripció prèvia. Es limitarà la presència telemàtica de la ciutadania a un màxim de 10 persones, però el ple serà transmès pel canal de l'Ajuntament de Youtube Live de manera oberta.

Imatge d'arxiu del ple de l'Ajuntament de les Borges Blanques.

  Pujar

 • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa