Notícies

  Dijous, 10 de desembre de 2020

L'Ajuntament de les Borges celebra una sessió plenària extraordinària

Tindrà lloc avui dijous, a les 20.30 hores, i inclourà el debat de l'aprovació del pressupost municipal per a l'exercici 2021

El dijous, 10 de desembre, a les 20.30 hores, l'Ajuntament de les Borges celebra una sessió plenària extraordinària. A causa de la pandèmia, el ple es durà a terme de manera mixta (telemàtica i presencial). Es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de l'Ajuntament i, posteriorment, recuperar l'àudio del ple a través dels podcasts del portal web de Ràdio les Borges.

L'ordre del dia d'aquest Ple és el següent:

  1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior.
  2. Donar compte de l'informe de morositat corresponent al 3er trimestre de 2020.
  3. Donar compte de l'imforme del PMP corresponent al 3er trimestre de 2020.
  4. Proposta d'aprovació inicial del DUPROCIM de la ciutat de les Borges Blanques.
  5. Aprovació inicial de la modificació de l'ordenança fiscal número 7, reguladora de la taxa per l'ocupació de vies i terrenys d'ús públic.
  6. Proposta d'acord dels Grups Municipals de l'Ajuntament de les Borges Blanques per donar suport a la proposta presentada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya per reconèixer l'esport com a servei essencial.
  7. Aprovació inicial del pressupost general per a l'exercici 2021 de l'Ajuntament de les Borges Blanques, les bases d'execució, la plantilla de personal i relació de llocs de treball.
Imatge d'arxiu d'un ple anterior.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa