Notícies

  Dijous, 10 d'abril de 2014

Inauguren un nou parc infantil al Terrall de les Borges

El nou parc està basat en el conte d'el Patufet i compta amb il·lustracions de Pilarín Bayés

Un total de 370 nens i nenes de les escoles Joan XXIII i Mare de Déu de Montserrat de les Borges han assistit, el matí del dijous, 10 d'abril, a l'estrena del nou parc infantil sobre el conte d'en Patufet amb il·lustracions de Pilarín Bayés, ubicat al Terrall. Tots ells han pogut escoltar el conte del Patufet de la mà del grup de teatre Nissaga, i després d'esmorzar coca amb xocolata han estrenat oficialment el parc jugant una bona estona amb el tobogan, el balancí, les dues molles, la caseta i el gronxador amb imatges relacionades amb el conte, com el bou, el cistellet, en Patufet, el dineret, la col i la botiga.  

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde Enric Mir, i de bona part dels regidors de l'equip de govern, entre ells la responsable de Governació, Núria Palau, que ha explicat que el nou equipament "és també una eina divertida i original per transmetre aquest símbol de la nostra cultura, el Patufet, als nostres fills i néts". Palau també ha afirmat que aquesta nova zona infantil "permetrà descongestionar l'altre parc per a la canalla que es troba al costat, de manera que a partir d'avui els més petits tindran dos espais per jugar i divertir-se al Terrall, centre neuràlgic de la vida de les Borges". A l'acte també hi ha assistit el president de l'Associació d'Amics del Terrall, Antoni Bresolí, i membres de l'Associació de Dones la Rosada, encarregades de repartir l'esmorzar als infants.

La inauguració també ha comptat amb la presència del president del Consell Comarcal, Juli Muro, i dels responsables de l'empresa creadora del projecte, una iniciativa que forma part d'una sèrie limitada de parcs d'en Patufet. La bona acollida d'aquesta creació ja ha fet que l'empresa hagi començat a treballar en el projecte d'un nou parc sobre el conte de la Caputxeta vermella.

Prop de 400 infants dels col·legis de les Borges han assistit a la inauguració (foto: Aj. de les Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa