Notícies

  Divendres, 11 d'abril de 2014

L'INS Josep Vallverdú ha celebrat les Jornades Esportives

Aquest campionat, que recull el testimoni de les antigues '24 hores', ha comptat amb la participació de més de 500 alumnes

Més de 500 alumnes d'entre 12 i 18 anys de l'INS Josep Vallverdú de les Borges han participat aquest any en la 25a edició de les Jornades Esportives, que han tingut lloc ahir i avui a la capital de les Garrigues. L'acte d'obertura va comptar ahir al matí amb la presència de Toni Seligrat, actual entrenador del Lleida Esportiu i exprofessor de l'institut, que va fer la sacada d'honor amb què es va donar el tret de sortida a les diferents competicions, que es distribueixen entre les pistes de l'institut i el pavelló Francesc Macià.

L'acte inaugural també va comptar amb la presència de l'alcalde de les Borges, Enric Mir; del president del Consell Comarcal, Juli Muro; del president de l'AMPA de l'INS Josep Vallverdú, Albert Quintillà, i de la directora del centre, Antonieta Bernat. Per la seva part Francesc Mir, regidor responsable d'Esports de l'Ajuntament de les Borges, ha volgut felicitar l'INS Josep Vallverdú "per haver engegat fa 25 anys aquesta iniciativa que ha aconseguit mantenir-se en el temps gràcies a la gran tasca organitzativa de l'equip directiu i dels docents".

Les competicions contisteixen en una sèrie de lliguetes organitzades per categories de diferents esports, entre ells el futbol 5, el bàsquet i l'handbol, mentre que pels més joves té lloc una activitat coneguda amb el nom de "cementiri". Les Jornades Esportives tenen lloc des de fa vint-i-cinc anys just abans de les vacances de Setmana Santa. Tot i que en els seus inicis les competicions tenien lloc durant 24 hores de manera ininterrompuda, actualment les Jornades Esportives se celebren durant dos dies i en horari lectiu.

En nois i noies de l'institut, el primer dia de les jornades (foto: Aj. de les Borges).
La sacada d'honor, a càrrec de Toni Seligrat (foto: Aj. de les Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa