Notícies

  Dilluns, 11 de gener de 2021

Es restableix de manera parcial el transport escolar a la comarca

D'altra banda, les tres línies de transport regular que són de competència delegada al Consell Comarcal tampoc funcionaran demà, segons ha informat l'ens comarcal

A causa del temporal, i tal com vam informar, avui havia quedat suspès el transport escolar a la comarca. Demà dimarts, 12 de gener, el servei es reprendrà de manera parcial: els alumnes del Cogul, la Pobla de Cérvoles i el Vilosell no es desplaçaran als centres educatius. A més, tampoc es restablirà el servei de transport a l'institut de la Granadella i a les escoles del Soleràs i Juncosa, segons informa SomGarrigues.

D'altra banda, les tres línies de transport regular que són de competència delegada al Consell Comarcal (les Borges-Juncosa, les Borges-la Pobla de Cérvoles i Torrebesses-Bovera) tampoc funcionaran demà, segons ha informat a Ràdio les Borges l'ens comarcal.

Cal recordar que aquest dilluns, tot i que la voluntat dels centres escolars era obrir per acollir els alumnes que hi poguessin arribar, alguns no han pogut fer-ho a causa de les conseqüències de la nevada, com és el cas d'Arbeca, l'Albi, l'Albagés, Cervià, Bellaguarda, Juncosa, el Soleràs, Vinaixa, Bovera i l'institut de la Granadella.

L'institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa