Notícies

  Divendres, 15 de gener de 2021

Posposen el concert de Buhos a les Borges Blanques, que s'havia de celebrar en el marc de la Fira de l'Oli

Es preveu que l'actuació es pugui dur a terme el proper 6 de març; les entrades que ja s'haguessin comprat, serviran igual i, en el cas de no poder-hi assistir, es retornaran els diners

A finals del passat novembre, es van posar a la venda les entrades pel concert que Buhos havia d'oferir el 23 de gener al vespre a les Borges Blanques, en el marc de la Fira de l'Oli, i "sempre i quant la situació sanitària ho permeti", segons informaven des de la Comissió de Festes. Arran de l'augment de casos de covid-19 a la capital de les Garrigues i "per evitar al màxim el contacte social", s'ha decidit posposar l'actuació per al proper 6 de març, segons ha informat en un comunicat la Comissió de Festes.

Hi expliquen que, "tot i que les mesures del PROCICAT permeten dur a terme un concert en les condicions establertes, per coherència i responsabilitat ens veiem obligats a prendre aquesta decisió, malgrat que considerem que la cultura és segura".

En el cas de les persones que ja haguessin adquirit l'entrada per l'espectacle 'Teràpia col·lectiva' del grup de Calafell, podran utilitzar-la el 6 de març. Qui tingui l'entrada i no pugui assistir a l'espectacle en la nova data proposada, ha d'enviar un correu electrònic a acces@oa2produccions.cat perquè se li retorni l'import.

Les entrades pel concert del 6 de març, que començarà a les 22 hores, al Pavelló de l'Oli, ja estan a la venda aquí a un preu de 12 euros. Des de la Comissió de Festes agraeixen la comprensió de tothom.

Cal recordar que, tal com vam informar, l'edició d'enguany de la Fira de l'Oli se celebrarà de manera virtual a causa de la pandèmia. Tindrà lloc els dies 22, 23 i 24 de gener -però estarà oberta fins el 15 de febrer- i serà la primera vegada que es farà en aquest format.

Buhos, en una actuació en una Festa Major de les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa