Notícies

  Dilluns, 14 d'abril de 2014

Més d’un centenar de jugadors es van donar cita a l’Open de Tennis Taula de les Borges

La competició va tenir lloc al nou Centre de Tecnificació de Tennis de Taula

Les Borges Blanques va acollir ahir diumenge el 4t Open Territorial de Tennis Taula de la temporada, una cita esportiva que va reunir més d'un centenar de participants provinents de 12 clubs de les terres de Ponent.

La competició, organitzada per la Federació Catalana de Tennis Taula Territorial de Lleida i pel Club Tennis Taula Borges, va tenir lloc al nou Centre de Tecnificació de Tennis Taula, que va entrar en funcionament fa tot just dues setmanes.

El campionat provincial, amb una llarga tradició a les Borges, va comptar amb la presència de l'alcalde de la població, Enric Mir; el president de la Federació de Lleida, Jordi Fontanet; el president del CTT Borges, Enric Vall, i el regidor d'Esports del municipi, Francesc Mir. Aquest últim va mostrar la seva satisfacció per l'elevada presència de jugadors a l'Open, "un fet que creiem que està motivat pel reclam que suposa el nou pavelló, un centre esportiu que permetrà que els jugadors lleidatans millorin en la pràctica d'aquest esport i alhora ens ajudarà a potenciar encara més aquest esport arreu del territori".

L'Open territorial va tenir lloc ahir des de les 9 del matí i fins a les vuit del vespre, i va reunir jugadors de Mollerussa, Balaguer, Encamp, Pont de Suert, Tremp, Vilanova de Bellpuig, Lleida, Alcarràs, Castellnou de Seana, Calaf, el Portell i les Borges Blanques.

En categoria absoluta, Jordi Latorre, del CTT Borges, es va proclamar guanyador en derrotar a la final a David González, jugador del mateix club. Pel que fa als veterans, Manel Martínez, del CTT Mollerussa, es va imposar a la final a Francesc Solans, del Borges. En Infantils el borgenc Eduard Viladegut va aconseguir el primer lloc després de guanyar Iván Fernández, del Mollerussa. I pel que fa als Alevins, Arnau Francès, del CTT Borges, va quedar campió en derrotar el jugador de Castellnou Emili Asensio, mentre que en Benjamins la victòria va ser per Pau Palau, del CTT Borges.

Imatges de l'Open celebrat ahir (foto: Toni Boldú)
Imatges de l'Open celebrat ahir (foto: Toni Boldú)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa