Notícies

  Divendres, 29 de gener de 2021

Ponent Coopera organitza la formació telemàtica 'Puc ser una cooperativa? Avantatges i potencialitats per a les associacions'

La formació, que es farà el pròxim dilluns a les 16 hores, "vol donar les claus per saber les diferències entre cooperativa i associació, els passos a seguir pel canvi i com mantenir la identitat i els valors"

El pròxim dilluns, 4 de febrer, Ponent Coopera ha organitzat una formació telemàtica per parlar sobre els avantatges i potencialitats per a les associacions que facin una cooperativa.

La formació, que es farà de 16 a 18 hores, està destinada a "associacions i entitats de Ponent que vulguin fer una aproximació a la fórmula de cooperativa de treball, de consum o integral". Segons els organitzadors, "la figura de cooperativa permet a les entitats adoptar una forma empresarial per a totes les activitats i continuar tenint una estructura horitzontal, així com prendre decisions de forma democràtica".

Així doncs, l'objectiu de la formació, on també participarà una empresa que explicarà la seva experiència, "vol donar les claus per saber les diferències entre cooperativa i associació, els passos a seguir pel canvi i com mantenir la identitat i els valors".

Per a més informació de la formació i inscripcions, cliqueu a l'enllaç.

La formació es farà de manera telemàtica (foto: Ponent Coopera).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa