Notícies

  Dimecres, 17 de febrer de 2021

El camp de futbol municipal de les Borges portarà el nom de Ramon Espasa

Així ho ha decidit avui la Junta de Govern Local com a homenatge a l'exfutbolista i entrenador borgenc; el canvi de nom es preveu aprovar al ple ordinari de març

La Junta de Govern Local de les Borges Blanques ha iniciat aquest dimecres els tràmits per fer el canvi de nom del camp d'esports de les Borges per tal que es passi a dir 'Camp de Futbol Municipal Ramon Espasa', en homenatge a l'exfutbolista i entrenador borgenc que va fundar l'Escola de Comarcal de Futbol de les Garrigues, i que aquest dimarts va morir víctima de la covid-19.

L'Ajuntament de les Borges Blanques vol fer així un reconeixement a la tasca de Ramon Espasa, que ha tingut una forta vinculació familiar i personal amb les Borges, i ja s'han iniciat els tràmits per fer el canvi de nom, que culminaran amb la seva aprovació definitiva al ple ordinari de l'Ajuntament previst pel pròxim mes de març. El canvi de nom es durà a terme d'acord amb la voluntat de les entitats de futbol i de la família d'Espasa.

La regidora d'Esports de les Borges, Maricel Viladoms, ha explicat que aquest és "un merescut homenatge per un dels borgencs que més ha fet per l'esport, no només de les Borges i de les Garrigues sinó fins i tot del territori de Lleida, de l'Aragó i de tot arreu on l'han convidat a participar, fent-se estimar i per la seva bonhomia i respectar per la seva gran vàlua professional. Per això hem decidit que el nostre camp de futbol a partir d'ara dugui el nom de Ramon Espasa en aquest més que merescut homenatge a la seva figura i el que ha representat", ha explicat Viladoms.

El camp de futbol municipal de les Borges Blanques.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa