Notícies

  Dimarts, 23 de febrer de 2021

Renoven la gespa artificial del camp de futbol municipal de les Borges Blanques

Es preveu que s'inauguri, aproximadament, d'aquí un mes i mig. D'altra banda, també és reforçarà el tancament del recinte per evitar l’accés d’incívics

Els treballs de renovació de la gespa artificial al camp de futbol de les Borges Blanques avancen a bon ritme i es preveu que aquest cap de setmana el terreny de joc ja estigui llest per reprendre els partits. L'equip de govern de l'Ajuntament de les Borges vol dur a terme la inauguració del camp en aproximadament un mes i mig, quan el Ple del consistori previsiblement aprovarà el canvi de nom de l'espai, que passarà a dir-se 'Camp de futbol municipal Ramon Espasa', en homenatge a l'esportista de les Borges que la setmana passada va morir víctima de la covid-19.

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de les Borges, Maricel Viladoms, ha visitat aquesta setmana els treballs de renovació, i ha explicat que es preveu que la substitució de la gespa acabi aquesta setmana, si la pluja no endarrereix els treballs, quan es compleixen 14 anys des de la seva instal·lació.

Els treballs van començar ara fa 15 dies amb l'aixecament de l'antiga gespa artificial. Ara, ja s'ha acabat d'instal·lar la nova gespa i els tècnics i tècniques estan marcant les línies del camp i revisant el terreny, de manera que previsiblement aquest cap de setmana ja s'hi podrà disputar el primer partit del FC Borges. Les tasques de millora s'han fet a través d'un contracte de lísing de 5 anys i han tingut un cost de 144.881,48 euros.

Viladoms ha explicat que, una vegada s'hagi acabat de posar a punt el terreny de joc, també està previst que s'iniciïn els treballs per reforçar el tancament del camp per la part posterior dels vestuaris "per tal d'evitar actes incívics", ja que, segons ha explicat la regidora, en les darreres setmanes s'han produït desperfectes a l'espai i que, per ocasionar-los, s'hi ha accedit per aquesta zona de la tanca.

La construcció del futur camp de futbol 7, el pròxim projecte

Paral·lelament, també s'estan duent a terme els primers sondatges del terreny del camp de futbol 7, que està previst que es construeixi a pocs metres del camp de futbol municipal. Aquestes prospeccions serviran per comprovar que el terreny tingui un grau de compactació adient per poder-se construir aquest nou espai, que preveuen tenir enllestit una vegada acabi l'estiu.

Aquests treballs s'han vist endarrerits després que l'adjudicatari de la primera licitació, feta l'estiu del 2019, desistís de dur a terme l'obra i s'hagués de tornar a dur a terme tot el procés administratiu que, al seu torn, també s'ha vist aturat el darrer any per la pandèmia de la covid-19, segons informen des de l'Ajuntament.

Els treballs de substitució de la gespa artificial (foto: Aj, Borges Blanques).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa