Notícies

  Dijous, 24 d'abril de 2014

L'Oficina Jove de les Garrigues treballa en projectes per al desenvolupament de les polítiques de joventut a la comarca

La formació, la promoció del treball, la salut i la participació són les línies prioritàries per aquest any 2014

L'equip Tècnic de l'Oficina Jove de les Garrigues està redactant els projectes per al desenvolupament d'accions juvenils als municipis de la comarca. L'objectiu és que els municipis comptin amb una programació d'actuacions específiques per a joves seguint les estratègies i les línies de treball que marca la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya dins del Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2010-2020.

Després de fer l'anàlisi de la realitat juvenil de la comarca, i responent a les necessitats actuals dels joves, s'ha escollit formació, promoció del treball, salut i participació com a línies prioritàries per aquest any 2014.

Per tal de fer una programació efectiva s'està treballant en dues línies: per una banda, s'estan fent fòrums joves a diversos municipis i, per altra, s'han marcat dues trobades de regidors i regidores per tal de promocionar el treballar conjunt i afavorir, així, la coordinació d'accions entre les diverses poblacions del territori.

El passat 15 d'abril va tenir lloc la primera trobada de regidors a Vinaixa i el dimarts, 22 d'abril, es va fer la segona reunió al Soleràs.

La reunió de Vinaixa (foto: CC Garrigues).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa