Notícies

  Dilluns, 28 d'abril de 2014

Les Borges acull la Jornada de Clavegueram a Catalunya

Organitzada per una empresa dedicada a les solucions i tecnologies de l'aigua per a un desenvolupament sostenible, hi han assistit una vintena de responsables públics del territori

Aquest dilluns s'ha dut a terme a la Casa de la Cultura de les Borges una Jornada de Clavegueram a Catalunya, que ha estat inaugurada pel Director de Desenvolupament d'AGBAR a Catalunya, Joan Carles Virgili i per l'alcalde Enric Mir.

En el transcurs de l'acte, la vintena de responsables de la gestió pública de les comarques properes a les Garrigues, han pogut debatre i aprofundir sobre els sistemes de gestió avançada del clavegueram i el seu manteniment, o al voltant de les solucions tecnològiques més eficients, entre d'altres temàtiques relacionades.

La jornada  s'emmarca dins d'una sèrie de quatre que l'empresa Aqualogy, dedicada a les solucions i tecnologies de l'aigua per a un desenvolupament sostenible, té previstes al llarg d'aquest any i per la qual ha escollit les Borges Blanques com a seu d'aquesta dedicada a la gestió de les xarxes de sanejament.

En la inauguració, l'alcalde Mir ha destacat la importància cabdal que té el correcte manteniment, la previsió i l'eficiència en la gestió de la xarxa de clavegueram dels municipis, pel que fa a la qualitat del dia a dia de la ciutadania. En aquest sentit també ha reclamat una part més gran que l'actual per als ajuntaments dels ingressos que s'obtenen en concepte de clavegueram.

Al seu torn, el Director de Desenvolupament d'Agbar ha recalcat el sentit tan útil d'aquestes jornades com la d'avui, que serveix per conèixer més a fons la gestió avançada del clavegueram municipal, basada en la tecnologia i el coneixement, per a fer-la més sostenible i eficient.

Imatge de la jornada duta a terme a la Casa de la Cultura (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa