Notícies

  Dilluns, 29 de març de 2021

L'ASISA Borges Vall es classifica per la següent ronda de l'Europe Cup

El primer equip del CTT Borges va protagonitzar una fase brillant, imposant-se amb contundència en els tres partits que va disputar

L'ASISA Borges Vall ha aconseguit la classificació a la següent ronda de l'Europe Cup guanyant els tres partits que ha jugat de manera contundent. La tripleta catalana, formada per Marc Duran, Joan Masip i Albert Vilardell, no ha tingut dificultats per imposar-se amb claredat als seus rivals.

En el primer partit, els de les Borges van vèncer l'ASD Marcozzi Cagliari italià, i van sumar la primera victòria per 3-0. Al matx de divendres a la tarda davant el potent TTSC UMMC-Elem, l'ASISA Borges Vall es va imposar per 3-1, i en l'últim partit de la fase, contra el GDCS Juncal de Portugal, i que es va disputar dissabte al matí, el primer equip del CTT Borges també va guanyar per 3-0. D'aquesta manera, l'ASISA Borges Vall passa com a primer de grup a la fase final de lliga.

La Federació Europea ha comunicat que la lliga Europe Cup es disputarà amb una fase final amb 16 equips, del 12 al 15 de maig a Varaždin (Croàcia), en format bombolla sanitària. Aquesta fase consistirà en quatre grups de quatre equips, i els dos primers classificats de cada grup jugaran els quarts de final, semifinals i final.

Els jugadors de l'ASISA Borges Vall (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa