Notícies

  Divendres, 9 d'abril de 2021

L'entrenador del primer equip femení del FC Barcelona, Lluís Cortés, visita les Borges i rep la distinció d’ambaixador de l’Oli de Qualitat de Catalunya

També ha participat en un col·loqui amb les jugadores de l'Escola Comarcal de Futbol les Garrigues

L'exfutbolista i entrenador del primer equip femení del FC Barcelona, Lluís Cortés, ha visitat aquest dijous les Borges Blanques, on ha rebut el guardó que el converteix en ambaixador de l'Oli de Qualitat de Catalunya 2021. Es tracta d'una distinció que se li va atorgar en el marc de la 58a edició de la Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues, però de la qual no se li va poder fer entrega, ja que va participar en l'acte de forma telemàtica.

Lluís Cortés ha estat rebut a la Sala de plens de l'Ajuntament per part de l'alcalde de les Borges, Enric Mir, de la tinent alcalde, Núria Palau, i dels regidors i regidores Jordi Ribalta, Maricel Viladoms i Ariadna Salla. L'entrenador ha pogut debatre amb l'Equip de Govern sobre el sector del futbol femení i la seva major visibilitat i repercussió en els darrers anys, i també sobre el valor de l'oli, el seu potencial en la cuina i la seva internacionalització.

Cortés comparteix el títol d'ambaixador amb la influencer gastronòmica natural de Castelló de Farfanya Anna Terés, coneguda en xarxes com a Anna Recetas Fáciles, i que acumula més de 10 milions de seguidors a les xarxes. Amb l'acte d'aquest dijous, Cortés ha pres el relleu de l'empresari Tatxo Benet, que l'any passat fou nomenat, juntament amb la periodista Ares Teixidó, primer ambaixador de l'Oli de Qualitat de Catalunya.

En rebre la distinció, Cortés s'ha mostrat "molt orgullós de poder-me convertir en ambaixador d'aquest esdeveniment i d'aquest producte que tant representen per a la nostra terra". L'entrenador del FC Barcelona ha volgut reivindicar el valor de l'or verd de les Garrigues i ha explicat que "hem de tenir molt clar que a casa nostra hi tenim productes molt bons, i els que vivim a fora no hem d'oblidar-nos d'on venim":


| Descarrega'l com a: | MP3

Cortés s'ha mostrat molt compromès en la difusió dels valors de l'oli d'oliva i, a tall d'anècdota, ha explicat que pel seu aniversari, en què no va poder fer celebracions per la pandèmia, va regalar un lot d'oli a cada jugadora de l'equip que entrena.

Visita al camp de futbol, acabat d'estrenar

Una vegada finalitzada la visita al consistori, Cortés ha pogut conèixer el camp de futbol de les Borges, que fa tot just un mes que ha estrenat gespa artificial. Ha estat rebut pels entrenadors i entrenadores del FC Borges i, a continuació, ha ofert una xerrada a les jugadores de futbol femení de les Borges, en què les joves han pogut fer preguntes i intercanviar opinions amb l'entrenador de futbol. Cortés ha posat en valor el futbol femení de base i ha explicat que "és la clau perquè puguem recollir èxits els que estem a l'elit", a la vegada que ha posat en relleu la importància que les noves jugadores puguin tenir referents femenins en el seu esport.

La visita de Lluís Cortés a les Borges (foto: Aj. de les Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa