Notícies

  Dimarts, 13 d'abril de 2021

Reformen l'oficina de Correos de les Borges Blanques

Situada al carrer Sant Jaume número 1, l'espai continuarà obert mentre es duguin a terme les obres

El passat divendres, 9 d'abril, van començar les obres de reforma de l'oficina de Correos de les Borges Blanques, situada al carrer Sant Jaume número 1. L'actuació es realitzarà en diferents fases, segons la mateixa empresa, compartimentant adequadament les zones en què s'actua, per tal que l'oficina continuï en funcionament durant les obres.

La nova oficina de les Borges Blanques està disenyada "per millorar l'atenció i l'accessibilitat del serveis postals als ciutadans, oferint-los un espai modern i amable on poder realitzar les seves operacions amb més comoditat i agilitat", segons Correos.

La transformació comportarà un canvi substancial del concepte d'establiment, "que evoluciona d'una oficina postal tradicional a convertir-se en botiga comercial, on tot s'orienta a millorar l'experiència dels usuaris, facilitant-los un tracte diferenciat, una atenció més àgil i nous articles a la seva disposició".

Correos està convertint la seva xarxa d'oficines en centres multiservei on la ciutadania pugui fer més operacions en menys temps, per això a l'oficina de les Borges Blanques els clients podran també des de comprar embalatges ecològics o sobres ja prefranquejats, a recarregar el mòbil, enviar diners en minuts a qualsevol país del món, comprar entrades a espectacles o pagar els
rebuts de gas, el telèfon o l'electricitat, segons la mateixa empresa.

Ja han començat les obres a l'oficina de Correos de les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa