Notícies

  Dijous, 15 d'abril de 2021

Presenten un llibre sobre el guitarrista Emili Pujol per commemorar els 50 anys de la biblioteca de la Granadella

L'acte, que comptarà amb l'autora del llibre, Maria Ribera, tindrà lloc el dissabte, 17 d'abril, a les 18.30 hores, i inclourà un concert

El proper dissabte, 17 d'abril, a les 18.30 hores, al Centre Cívic 1 d'Octubre de la Granadella i amb motiu de la celebració dels 50 anys de servei de la Biblioteca Emili Pujol del municipi, s'ha organitzat un acte d'Homenatge al Mestre.

L'acte consistirà en la presentació del llibre 'Emili Pujol Vilarrubí. Retrat d'un guitarrista', a càrrec de la seva autora, Maria Ribera. Aquest llibre ha estat editat conjuntament entre els Ajuntaments de la Granadella i Torrebesses, amb el suport de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida. Tots els assistents seran obsequiats amb un exemplar del llibre i una rosa.

A continuació hi haurà una actuació musical a càrrec de l'autora del llibre, Maria Ribera, acompanyada pel guitarrista Jordi Sàbat i de l'actiu rapsoda Glòria Ribera. Es podran escoltar peces musicals, a més de descobrir secrets i fets curiosos de la vida i l'obra del compositor granadellenc. L'acte acabarà amb una copa de vi.

L'activitat és amb aforament limitat, cal inscripció prèvia a la Biblioteca Emili Pujol de la Granadella i es realitzarà complint les mesures de seguretat amb motiu de la covid-19.

Aquest és el primer acte de la celebració dels 50 anys de servei de la biblioteca i durant l'any es realitzaran més activitats.

El cartell de l'acte.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa