Notícies

  Dijous, 15 d'abril de 2021

L'Ateneu Popular Garriguenc i La Bodega organitzen el Vermut Solidari a les Borges per fer arribar roses a les preses polítiques

L'acte comptarà amb l'actuació de la cantautora Meritxell Gené i es recaptaran diners per enviar les roses, com ja es va fer els anys 2018 i 2019

L'Ateneu Popular Garriguenc i La Bodega de les Borges organitzen de nou, després que l'any passat no s'hagués pogut celebrar a causa de la pandèmia, el Vermut Solidari coincidint amb els volts de la diada de Sant Jordi. Com és habitual, l'activitat es farà a la mateixa Bodega, a la plaça de la Capella de la capital de les Garrigues, el proper dissabte, 17 d'abril, a partir de les 12.00 hores.

En aquesta ocasió, l'artista que participarà al vermut serà la cantautora Meritxell Gené, que presentarà el seu darrer treball 'Sa tanca d'allà dins'.

Com ja es va fer el 2018 i també el 2019, durant l'acte es tornaran a recaptar diners per fer arribar roses a les preses i presos polítics catalans. En aquest sentit, des de l'entitat conviden a que s'enviïn les flors als centres penitenciaris de Puig de les Basses, Wad-Ras i Lledoners, o bé es pot fer un donatiu el mateix dia de l'acte per l'enviament col·lectiu de roses. Cal recordar que el 2018 es va aconseguir fer arribar 200 roses a les preses, tot i que el personal de la presó espanyola d'Alcalá-Meco va voler impedir fer-les-hi arribar.

D'altra banda, el passat dissabte, 10 d'abril, l'Ateneu i La Bodega ja van organitzar la presentació del llibre 'Jo era el món', de Marc Artigau, conjuntament amb un tast de vins.

L'acte del passat 10 d'abril, a La Bodega (foto: APG).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa